Marţi, 2018-10-16, 0:09 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
 
ANGELA SİMİLEA CANTEC, ELEGANTA Sİ FRUMUSETE
Principală | Catalog de articole | Înregistrare | Logare
Bine ati venit
İnterviu

Meniu site
Articolele mele [35]

Odata

Ovo Music 2013

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
"Online"
3D Live Statistics

Formularul pentru autentificare

Va multumim
zwani.com myspace graphic comments
Thank You graphics

Principală » Articole » Articolele mele

FESTIVALUL CONCURS DE MUZICA, VASILE VESELOVSCHI

Înaintea deschiderii, în foaierul teatrului, prieteni de suflet ai regretatului compozitor (născut în Pitești) – Horia Moculescu, Angela Similea, Corina Chiriac, Stela Popescu, Silvia Ionescu, Cornelia Andreescu și Titus Andrei – au vorbit într-o conferință de presă despre maestrul Vasile Veselovski. Bubu sau nea’ Vasile, aşa cum îi spunea Horia Moculescu, era un om tandru, cald, plin de viaţă, iar ce compunea el cânta toată lumea. Artiştii care au colaborat cu Vasile Veselovski au avut numai cuvinte de laudă la adresa prietenului lor de suflet. La conferința de presă a participat și fiul compozitorului, Valentin Veselovski.

Pentru mâine Consiliul Județean Argeș, instituție în „ograda” căreia se află Școala Populară de Arte și Meserii, le-a pregătit o surpriză membrilor juriului: Horia Moculescu, Angela Similea, Corina Chiriac, Stela Popescu, Silvia Ionescu, Cornelia Andreescu si Titus Andrei vor avea la dispoziție un mijloc de transport și un ghid pentru a vedea și admira cele mai frumoase locuri ale Argeșului. Măcar o parte dintre ele, în funcție de timp. La finalul conferinţei de presă, directorul Școlii, Gabriela Pendiuc, le-a oferit în dar trăistuţe şi fluiere făcute chiar de către elevii săi.

Festivalul-concurs „Vasile Veselovski” reunește concurenți din București, Constanța, Alba Iulia, Cluj, Ploiești și Pitești. Prima zi a festivalului s-a consumat în această seară pe scena Teatrului „Alexandru Davila”, urmând ca mâine, 5 decembrie, să aibă loc, de la ora 19, premierea și recitalurile câștigătorilor. De asemenea, publicul îi va asculta în recital pe Angela Similea, Adrian Daminescu, Adina Sima, Marius Bălan și Corina Chiriac.sursa epitesti.ro

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: gratmariela (2013-12-06)
Vizualizări: 433 | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Ne gasiti şi aici

Baia Mare 2014

Traiesc

Ora exacta

Slideshow

İnterviuri

Audio
Block content

Util

Cantec şi ruga


Copyright MyCorp © 2018

Creatorul de site-uriuCoz