Joi, 2018-04-26, 6:26 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
 
ANGELA SİMİLEA CANTEC, ELEGANTA Sİ FRUMUSETE
Principală | Înregistrare | Logare
Bine ati venit
İnterviu

Meniu site

Odata

Ovo Music 2013

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
"Online"
3D Live Statistics

Formularul pentru autentificare

Va multumim
zwani.com myspace graphic comments
Thank You graphics

Principală » 2013 » Iunie » 9 » Cap de afiş
6:18 PM
Cap de afiş
Pentru Titus Andrei, Angela Similea este un exemplu edificator de dăruire şi de ardere, picătură cu picătură, pentru public.

A cunoscut-o in studenţie, la fel ca şi pe alţi solişti importanţi din muzica uşoară. Cănta in grupul vocal Cantabile. Asigura backing-ul la "Mamaia", la "Cerbul de Aur" şi in alte spectacole, dar participa şi la inregistrările de la Radiodifuziune. "Angela are in fonotecă sute de piese. Ea a colaborat in special cu acei creatori cu harul melodiei. Nu pot să nu-i amintesc pe Marcel Dragomir, Marius Ţeicu, Ion Cristinoiu, Marian Nistor. Mari şlagăre a făcut şi alături de compozitorii din prima generaţie: George Grigoriu, Temistocle Popa, Aurel Giroveanu, Edmond Deda, Vasile Veselovski. Au urmat apoi colaborări cu Vasile V. Vasilache, Jolt Kerestely sau cu Ionel Tudor, Dan Iagnov, George Natsis, compozitori mai tineri şi chiar cu regretatul meu prieten Şerban Georgescu. In ultimii ani, cel mai mult a colaborat cu Ovidiu Komornyik. Multe dintre piesele pe care i le-a scris au ocupat primele locuri in topul pe care il prezint lună de lună la Radio Romănia Actualităţi", spune Titus An-drei. De peste 20 de ani realizează şi prezintă, fără nici o intrerupere, "Topul Romănesc". Este singurul top de muzică romănească de o asemnea dimensiune, aproape două ore, care promovează in exclusivitate muzica romănească şi face un clasament numai pe baza opţiunilor ascultătorilor.

Specială. "Mulţi, cănd amintesc de marile interprete ale muzicii noastre uşoare, poate că din consideraţie, din acea afecţiune pentru fiecare, nu fac nici o departajare şi le numesc aşa in corpore: Margareta Păslaru, Mirabela Dauer, Corina Chiriac şi Angela Similea.

Angela este, fără discuţie, cap de listă in acest quartet de excepţie. Ştiu exact din emisiunile muzicale pe care le prezint, ea a avut, are şi va avea, mult timp de acum incolo, publicul cel mai numeros şi mai constant de partea sa. Toate celelalte interprete, la care le-aş adăuga şi pe Marina Voica şi pe Mihaela Mihai, se bucură de aprecierile marelui public, dar cu Angela este ceva special. Numită şi «doamna muzicii uşoare romănesţi», ea s-a menţinut in permanenţă in atenţia marelui public, in primul rănd prin repertoriu. A avut această formidabilă intuiţie de a vibra la unison cu publicul său", precizează Titus Andrei.
Jurnalul National  2007

Vizualizări: 392 | Adăugat de: gratmariela | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Ne gasiti şi aici

Baia Mare 2014

Traiesc

Ora exacta

Slideshow

İnterviuri

Audio
Block content

Util

Cantec şi ruga


Copyright MyCorp © 2018

Creatorul de site-uriuCoz