Luni, 2018-03-19, 7:22 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
 
ANGELA SİMİLEA CANTEC, ELEGANTA Sİ FRUMUSETE
Principală | Înregistrare | Logare
Bine ati venit
İnterviu

Meniu site

Odata

Ovo Music 2013

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
"Online"
3D Live Statistics

Formularul pentru autentificare

Va multumim
zwani.com myspace graphic comments
Thank You graphics

Principală » 2012 » August » 19 » Angela Similea - ,,Un dor sfâşietor’’
4:09 PM
Angela Similea - ,,Un dor sfâşietor’’
- Mărturisim că ne ascundem cu greu emoţia de a ne afla în faţa celei pe care am îndrăgit-o dintotdeauna. Se pare însă că emoţiile vă încearcă şi pe dumneavoastră. 
- Da, de felul meu, paradoxal, sunt o fire extraordinar de timidă. De mult aşteptam să mă întâlnesc cu redactorii de la ,,Ecran magazin’’. Iată că prilejul s-a ivit acum şi am bucuria să putem sta de vorbă. Sunt fericită că mă consideraţi o ,,interpretă de muzică uşoară’’, nu cum mă numesc alte publicaţii , ,,cântăreaţă de muzică pop’’. Se pare că unii ziarişti nu ştiu ce înseamnă ,,muzică uşoară’’ şi ,,muzică pop’’. La noi e vorba de muzică uşoară. Cum să spun, dacă ne ,,englezim’’ în toate, hai atunci să ne mutăm în Anglia! Ar trebui însă să ne apreciem mai mult valorile. 
- Credeţi că nu se întâmplă acest lucru? 
- Cam aşa ceva. Am ajuns să mă întreb că, dacă Aznavour s-ar fi născut în Colentina, ar mai fi ajuns ,,Aznavour’’? Apoi, Brâncuşi, Eliade, Coandă, s-au afirmat peste hotare. Dar de ce noi, ca popor, trebuie să ne recunoaştem oamenii de valoare numai după ce au făcut un ,,stagiu’’ pe alte meleaguri? Mai ales acum, când tot suntem liberi? Eu n-am vrut să plec din ţară, deşi aveam toate motivele s-o fac, tocmai din dragoste pentru minunea asta de român şi pentru că AICI , în România, m-am simţit cu adevărat utilă. 
- Ce ar mai lipsi muzicii noastre uşoare? 
- Managerii. Pentru că s-a născut un haos. Un haos care a derutat un pic şi ideea de valoare. Managerul este cel care trebuie să impună muzica uşoară românească afară, peste graniţele ţării. Cred însă că va mai trebui să aşteptăm mult ,,naşterea’’ acestor manageri. 
- Publicul românesc cum îl simţiţi? 
- Puţin cam trist. Nu mai are aceeaşi bucurie şi fericire de a se manifesta în spectacol. Să fie stresul existenţei? Să fie apatie? Să fie pierderea încrederii şi speranţei în bine şi frumos? Am senzaţia că apar în faţa unor oameni obosiţi şi copleşiţi de griji. Să sperăm însă că toate vor trece şi vom putea să ne ridicăm deasupra tuturor necazurilor care ne apasă. 
- Dacă ar fi să vă mai naşteţi o dată, aţi alege tot muzica? 
- Fără discuţie că da. Chiar dacă am avut şi zile ,,înourate’’, faţă de împlinirile şi bucuriile pe care le-am avut în aceşti 23 de ani, de la Braşov încoace, ar însemna să fiu o trădătoare dacă nu aş mai iubi muzica. 
- Să fie zodia dumneavoastră de vină? 
- Sunt născută în zodia celor mai mari vedete ale genului din ţara românească, în zodia Racului. Mi-a adus multe satisfacţii. 
- Când nu vă gândiţi la muzica uşoară, la ce vă gândiţi? 
- La băiatul meu, Sorin. Anul acesta împlineşte 21 de ani şi e un ,,scorpion’’ teribil de frumos. E un copil ,,bun’’, e student şi face Computer Science la New York. Pentru el şi pentru muzica uşoară românească trăiesc într-un permanent dor sfâşietor. Aşa cum mi-e dor de Maria Tănase şi de Margareta Pâslaru, cele două mari modele ale vieţii mele. 
La fel ca ele, sunteţi o viaţă dăruită, cu pasiune, muzicii. Vă mulţumim.

 
Vizualizări: 391 | Adăugat de: gratmariela | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
1  
DACA ATUNCİ PE CAND ACESTE İNTERVİURİ AU FOST FACUTE ANGELA SİMTİSE PUBLİCUL (PUTİN CAM TRİST) OARE ACUM CUM IL SIMTE ??? respect

Prenume *:
Email *:
Cod *:
Ne gasiti şi aici

Baia Mare 2014

Traiesc

Ora exacta

Slideshow

İnterviuri

Audio
Block content

Util

Cantec şi ruga


Copyright MyCorp © 2018

Creatorul de site-uriuCoz