Joi, 2018-04-26, 2:53 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
 
ANGELA SİMİLEA CANTEC, ELEGANTA Sİ FRUMUSETE
Principală | Înregistrare | Logare
Bine ati venit
İnterviu

Meniu site

Odata

Ovo Music 2013

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
"Online"
3D Live Statistics

Formularul pentru autentificare

Va multumim
zwani.com myspace graphic comments
Thank You graphics

Principală » 2013 » Aprilie » 2 » Angela Similea si-a amintit de magnoliile noastre!
9:47 PM
Angela Similea si-a amintit de magnoliile noastre!

"Distinsa doamnă Angela Similea a reuşit să emoţioneze până la lacrimi publicul numeros venit să o asculte. Cu eleganţa-i binecunoscută, a depănat amintiri legate de oraşul nostru în care nu a mai fost de decenii.
Cu toate că au trecut mulţi ani de când ne-a vizitat ultima oară oraşul, Angela Similea şi-a amintit vineri seară de magnoliile noastre de la Coroana pe care le-a văzut într-un început de primăvară şi le-a admirat frumuseţea. Celor care le-au sădit le-a închinat un cântec în versurile căruia se regăsea cuvântul  magnolie”.

Apoi, a mărturisit celor prezenţi în sala arhiplină că ultimul an a fost foarte greu pentru ea, după decesul soţului său Victor Surdu, cel care i-au dat energia şi puterea de a merge mai departe fiind publicul care i-a fost alături şi a susţinut-o în tot acest timp. De altfel, în memoria partenerului său de viaţă, care a făcut armata la Bistriţa, Angela Similea a cântat o melodie care i-a fost extrem de dragă acestuia.

De la apariţia pe scena Centrului Municipal de Cultură până la ultima melodie cântată, Angela Similea a cucerit publicul aşa cum a ştiut să o facă toată viaţa, cu vocea ei inconfundabilă, cu eleganţa care o caracterizează, cu frumuseţea ei neatinsă de ani. Şi are nu mai puţin de 65!

Aşa cum îi stă bine unui suflet nobil, Angela Similea i-a mulţumit şi la Bistriţa prietenului ei drag Ovidiu Komornyik pentru că a fost alături de ea când toţi au părăsit-o. Au cântat împreună şi au smuls ropote de aplauze.

Mulţumim Angela Similea, mulţumim Ovidiu Komornyik!”

Cristiana Sabau   Timp online


Ropote de aplauze pentru Angela Similea

"Concertul pregătit de Doris Moldovan în cadrul evenimentului Femeia Europeană a fost de bun augur. Cel puţin acest lucru sugerau ropotele de aplauze care au însoţit-o pe artista Angela Similea încă de la începutul primei piese.

Dacă publicul a ajuns să se obişnuiască repede cu prezenţa artistului Ovidiu Komornyik, Angela Similea a creat entuziasm în rândul bistriţenilor prezenţi la eveniment încă de la primii paşi făcuţi pe scenă. Aceasta a fost primită cum se cuvine, cu flori dăruite tocmai de fiica organizatoarei Doris Moldovan.

Artista şi-a făcut apariţia într-o ţinută neagră, aparent sobră, dar accesorizată îndrăzneţ. Pantalonii negri au fost însoţiţi de un sarafan şi el negru cu o floare supradimensionată, dar şi de mănuşi albe.”

Bistrita 24.ro    


     

                                                                                                  


Vizualizări: 370 | Adăugat de: gratmariela | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Ne gasiti şi aici

Baia Mare 2014

Traiesc

Ora exacta

Slideshow

İnterviuri

Audio
Block content

Util

Cantec şi ruga


Copyright MyCorp © 2018

Creatorul de site-uriuCoz